Pravosudna akademija

2. simpozij medicinskog prava s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom „Medicinsko pravo u sustavu zdravstvene djelatnosti“, Vodice, 11.-13. studenoga 2016.

Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu, uz suorganizaciju Hrvatske liječničke komore i Hrvatske komore zdravstvenih radnika, a pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva zdravlja, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Ministarstva pravosuđa, organizira 2. simpozij medicinskog prava s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom „Medicinsko pravo u sustavu zdravstvene djelatnosti“.

Simpozij će se održati u Vodicama, u razdoblju od 11. do 13. studenog 2016. Riječ je o viskom skupu kojem je cilj na jednom mjestu okupiti predstavnike svih relevantnih subjekata unutar sustava zdravstva i kao takav predstavlja poseban, ali i danas sasvim prirodan spoj medicine i prava, povijesno dviju najstarijih znanstvenih disciplina koje zajednički brinu o najvećim dobrima čovjeka od posebnog značaja.

Prvi hrvatski simpozij medicinskog prava održan je na Plitvicama 2015. godine, a na njemu su sudjelovali brojni stručnjaci medicine i prava. Organiziranjem ovog skupa, organizator je pokušao odabrati teme koje otvaraju niz kompleksnih i pravno-medicinski zanimljivih pitanja o kojima se do sada u znanstveno-teorijskom i stručno-praktičnom smislu malo ili gotovo nikako govorilo i raspravljalo.

Program i druge informacije vezano uz simpozij možete pogledati na sljedećem linku

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn