Pravosudna akademija

Copy of Poziv za prijave na seminar „Izravno oporezivanje u Europskoj uniji“, Solun, 21.– 22. travnja 2016.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (EJTN) organizira seminar pod nazivom „Izravno oporezivanje u Europskoj uniji“, koji će se održati 21. i 22. travnja 2016. godine u Solunu.

Seminar obuhvaća teme kao što su korporativni porezi, porez na nasljedstvo, porezno pravo Europske unije u praksi. Seminar će se sastojati od teorijskog dijela i praktičnih radionica, a ciljna skupina su suci iz svih država članica Europske unije, posebno oni koji se bave poreznim pravom. U ovom trenutku Pravosudna akademija ne raspolaže informacijama o tome koliko će mjesta biti osigurano za polaznike iz Hrvatske. Na temelju dosadašnjih iskustava, moguće je očekivati dva (2) mjesta za hrvatske suce.

Radni jezik seminara: Engleski jezik

Troškovi sudjelovanja: Seminari su besplatni za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava po završetku seminara (u roku od mjesec do dva nakon seminara).

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 29. siječnja 2016.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Detaljnije informacije o seminaru možete pogledati na poveznici

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn