Pravosudna akademija

E-learning tečaj „Kazne i kaznena djela pred sucima u europskom pravu tržišnog natjecanja“, 21. travnja - 27. lipnja 2014.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje pravosudnih dužnosnika (EJTN) u suradnji sa Španjolskom pravosudnom školom organizira e-learning tečaj na temu „Kazne i kaznena djela pred sucima u europskom pravu tržišnog natjecanja“, koji će trajati od 21. travnja do 27. lipnja 2014.

Španjolska pravosudna škola ponudila je 35 mjesta za pravosudne dužnosnike iz država članica Europske unije, pri čemu nije definiran broj mjesta po državi članici. Stoga će Pravosudna akademija sve zaprimljene prijave proslijediti Španjolskoj pravosudnoj školi prema redoslijedu pristizanja.

Tečaj je namijenjen upravnim, kaznenim, građanskim i trgovačkim sucima. Više informacija o samom tečaju možete pogledati na sljedećem linku.

Tečaj će se odvijati u dvije faze: online faza te završni simpozij, koji će se održati od 25. do 27. lipnja 2014. godine u Barceloni. Online faza tečaja sastoji se od pet modula, a simpoziju u Barceloni moći će prisustvovati samo polaznici koji su uspješno završili sve module.

Radni jezici: Engleski, španjolski i francuski jezik.

Rok za prijavu: 21. ožujka 2014.

Online faza tečaja je besplatna za polaznike, a sve troškove sudjelovanja na završnom simpoziju u Barceloni Španjolska pravosudna škola, koja će rezervirati i pokriti troškove sljedećeg:

- Smještaj u hotelu od 24. do 27. lipnja 2014.;

- Putni troškovi (za putovanje zrakoplovom ili vlakom);

- Ručak 25. i 26. lipnja 2014. u restoranu Španjolske pravosudne škole;

- Svakodnevni autobusni prijevoz od centra grada do mjesta održavanja simpozija.

Zainteresirani pravosudni dužnosnici mogu popunjeni prijavni obrazac poslati na e-mail adresu branka.tarandek@pravosudje.hr ili na broj telefaksa 01/371-4792.

Detaljnije informacije o seminaru- ENG
Prijavni obrazac ENG

Detaljnije informacije o seminaru- FRA
Prijavni obrazac FRA

Detaljnije informacije o seminaru- ESP
Prijavni obrazac ESP

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn