Pravosudna akademija

EIPA seminar „Uzajamno priznavanje u prikupljanju dokaza i oduzimanju nezakonito stečene imovine“, 10.-11. ožujka 2015., Luksemburg

Europski institut za javnu upravu (EIPA) organizira seminar na temu „Uzajamno prizavanje u prikupljanju dokaza i oduzimanju nezakonito stečene imovine“, koji će se održati 10. i 11. ožujka 2015. u Luksemburgu.  

Seminar se provodi u okviru projekta „Instrumenti uzajamnog priznavanja u europskom pravosudnom području“ unutar programa „Posebno kazneno pravosuđe 2007.-2013.“

Ovo je treći i posljednji seminar u okviru ovog projekta, koji se organizira uz financijsku potporu Europske komisije i uz partnerstvo Kraljevine Danske i Rumunjske.

Ciljna skupina: suci, državni odvjetnici, odvjetnici

Radni jezik seminara: engleski jezik

Rok za prijave: 4. veljače 2015.

EIPA će kroz projekt polaznicima nadonaditi putne troškove, radne materijale, troškove triju noćenja, triju ručkova i tri večere.

Kako organizator nije definirao broj mjesta na seminaru po državi članici, Pravosudna akademija će sve zaprimljene prijave proslijediti EIPA-i prema redoslijedu pristizanja.

Mole se zainteresirani suci da popunjene prijavne obrasce (uz potpisanu prijavu za međunarodne aktivnosti PA od strane predsjednika suda), pošalju putem elektroničke pošte na adresu branka.tarandek@pravosudje.hr ili putem telefaksa na brojeve 01/371-4792 ili 01/371-4549, najkasnije 4. veljače 2015.

Program seminara

Prijavni obrazac

Prijava za međunarodne aktivnosti PA

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn