Pravosudna akademija

Lingvistički seminar EJTN-a na temu „Jezično usavršavanje o rječniku pravosudne suradnje u kaznenim stvarima“ – rok za prijave: 04.ožujka 2015.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) organizira lingvistički seminar iz područja kaznenog prava na temu„Jezično usavršavanje o rječniku pravosudne suradnje u kaznenim stvarima“, koji će se održati u sljedećim terminima:

o LI/2015/03: 18. – 22. svibnja 2015. u Francuskoj pravosudnoj školi (Bordeaux)
Program seminara-engleska grupa
Program seminara-francuska grupa

o LI/2015/04: 17.-21. kolovoza 2015. u Pravosudnoj akademiji u Češkoj (Kromeriz)
Program seminara-engleska grupa
Program seminara-francuska grupa

Seminar je namijenjen pravosudnim dužnosnicima s vrlo dobrim znanjem engleskog ili francuskog jezika (razina B2 prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike), koji rade na predmetima pravosudne suradnje u kaznenim stvarima.

Polaznici seminara će biti podijeljeni u četiri manje grupe, tri grupe za engleski jezik i jedna grupa za francuski jezik. Voditelji seminara su lingvisti i pravni stručnjaci koji rade na način da kombiniraju teorijske dijelove i praktične vježbe u području pravne terminologije unutar četiri osnovne jezične vještine: čitanje, pisanje, govor i slušanje.

Troškovi sudjelovanja: Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice nakon dostave originalnih putnih isprava. Detaljne organizacijske upute i prijavne obrasce polaznici će dobiti u razdoblju od osam tjedana prije termina održavanja.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima (sa osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: branka.tarandek@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije 04. ožujka 2015.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn