Pravosudna akademija

Međunarodna ljetna škola za engleski jezik pravne struke, Kromĕřĭž, Češka, 4.-8. kolovoza 2014.

Pravosudna akademija Češke Republike u suradnji s Europskom mrežom pravosudnih centara (EJTN) organizira Međunarodnu ljetnu školu za engleski jezik pravne struke, koja će se održati u Kromĕřĭžu od 4. do 8. kolovoza 2014. Tema ovogodišnje ljetne škole će biti „Međunarodna pravosudna suradnja u građanskim i kaznenim stvarima“.

Škola je namijenjena učenju zakona kroz jezik pravne struke te će polaznici imati mogućnost proširiti svoje znanje o pravnoj terminologiji te unaprijediti znanje engleskoj jezika u govoru i pismu. U okviru teme bit će obrađeni međunarodni ugovori, zakonodavstvo EU-a te konkretna iskustva država članica.

Škola će se temeljiti na praktičnom učenju te će se koristiti autentični materijali. Polaznici će moći aktivno sudjelovati s ciljem unapređenja korištenja engleskog jezika pravne struke.

Radni jezik: Engleski jezik, naprednija srednja razina (B2)

Rok za prijavu: 23. svibnja 2014.

Škola je namijenjena sucima i državnim odvjetnicima, a za polaznike izvan Češke, iz zemalja članica EU-a, osigurano je sedam (7) mjesta.

Sudjelovanje u međunarodnoj ljetnoj školi je besplatno te će Pravosudna akademija Češke Republike snositi troškove obroka i troškove obrazovnih materijala. Polaznici su dužni sami organizirati put i snositi troškove puta. Akademija nudi polaznicima i voditeljima besplatan smještaj u svojim prostorima (jednokrevetne sobe za polaznike).

Molimo da popunjeni prijavni obrazac, uz suglasnost nadređenih, pošaljete na e-mail adresu: branka.tarandek@pravosudje.hr ili na broj telefaksa 01/371-4792, najkasnije 23. svibnja 2014.

Prijavni obrazac

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn