Pravosudna akademija

Međunarodni seminar za pravne praktičare: „Otvorena pitanja europskog građanskog procesnog prava“, Opatija, 30. listopada 2014.

Obavještavamo vas da će se 30. listopada 2014. s početkom u 9:30 sati u Vili Antonio u Opatiji, ulica Vladimira Nazora 4, održati međunarodni seminar za pravne praktičare: „Otvorena pitanja europskog građanskog procesnog prava“.

Ulaskom Republike Hrvatske u članstvo EU otvorio se čitav niz pitanja za pravne praktičare.

Pitanja dostave: Europska uredba o dostavi – osnovna pravila, sudska praksa u primjeni Europske uredbe o dostavi; Europska uredba o insolvencijskim postupcima: aktualni razvoj, aktualni razvoj u europskom građanskom procesnom pravu s posebnim naglaskom na priznanje i ovrhu sudskih odluka prema Brussels I Uredbi, Europski ovršni naslov; Europska uredba o dokazima; Međunarodna nadležnost za otvaranje insolvencijskog postupka prema Europskoj uredbi o insolvencijskim postupcima-to su pitanja krucijalne važnosti za sudce koji se s njima susreću u svakodnevnoj praksi.

Organizatori: Međusveučilišni centar izvrsnosti Opatija, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci, Pravosudna akademija, Zaklada Hanns Seidel, uz potporu Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske

Radni jezici: hrvatski i engleski jezik uz osigurano simultano prevođenje

Program seminara na hrvatskom jeziku

Predavači su najugledniji eksperti iz ovog područja kako u Republici Hrvatskoj, tako u Kraljevini Nizozemskoj.

Seminar je besplatan za sve sudionike.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn