Pravosudna akademija

Natječaj za upis na Sveučilišni interdisciplinarni specijalistički studij „Reguliranje tržišta elektroničkih komunikacija“

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU, CENTAR ZA POSLIJEDIPLOMSKE STUDIJE raspisuje NATJEČAJ za upis na Sveučilišni interdisciplinarni specijalistički studij „Reguliranje tržišta elektroničkih komunikacija“ u ak. god. 2015./2016. za stjecanje akademskog naziva sveučilišni specijalistregulacije tržišta elektroničkih komunikacija.

Studij izvode
Ekonomski fakultet
Fakultet elektrotehnike i računarstva
Pravni fakultet
Studij koordinira
Fakultet elektrotehnike i računarstva

Uvjeti upisa na studij su završen diplomski studij ekonomije, elektrotehnike, prava ili računarstva, ili drugi sveučilišni četverogodišnji dodiplomski studij, ili diplomski studij kojim se ukupno s prethodnim obrazovanjem stječe najmanje 300 ECTS, uz radno iskustvo na području elektroničkih komunikacija. Nužno je znanje engleskog jezika.

Studij traje jednu akademsku godinu (dva semestra). Studijem se stječe 60 ECTS bodova. Školarina po polazniku iznosi 35.000 kn, plativo u dva obroka pri upisu I. i II. semestra. Nastava započinje u ožujku 2016. godine.

Broj polaznika: 20.

Prijave se podnose na propisanom Obrascu. Prijave koje nisu u skladu s uputama ili nisu potpune neće se uzeti u obzir. Odabir polaznika uključuje razgovor (intervju) u kojem se utvrđuje područje specijalističkog rada.

Prijave se primaju u pisarnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Unska 3, svakog radnog dana u vremenu od 9 do 13 sati, od objave natječaja do popunjenja upisne kvote, a zaključno do 15. veljače 2016.

Prijavni Obrazac te sve dodatne obavijesti nalaze se na internetskoj stranici Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta elektrotehnike i računarstva: http://www.fer.unizg.hr/poslijediplomski/specijalisticki_studij/rtek. Detaljnije obavijesti mogu se dobiti na telefon (01) 612 99 20 kod gospođe Smiljanke Turkalj, ili gospođe Mirjane Grubiše. 

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn