Pravosudna akademija

Odluka Upravnog odbora Europske mreže za pravosudno osposobljavanje (EJTN) o odvijanju edukacije od 1. studenoga 2020.

Poštovani polaznici aktivnosti Europske mreže za pravosudno osposobljavanje (EJTN),

ovim putem obavještavamo vas da je Upravni odbor EJTN-a izmijenio svoju odluku od 14. srpnja 2020. o mjerama koje utječu na aktivnosti EJTN-a za vrijeme pandemije korona virusa (COVID-19). Nova odluka je važeća od 1. studenoga 2020. do 31. ožujka 2021.

Prema odluci, redovite aktivnosti koje su već zakazane, poput razmjena, seminara i ostalih obrazovnih aktivnosti, a koje uključuju osobni kontakt (face-to-face), nastavit će se odvijati na taj način od 1. studenoga 2020. Aktivnosti zakazane za odvijanje prije 1. studenoga 2020. će se odvijati prema pravilima objavljenima u prethodnoj odluci od 6. srpnja 2020.

Tajništvo EJTN-a pokretat će aktivnosti 1-3 mjeseca prije planiranog početka (umjesto 4-6 tjedana kao što je bilo do sada). Kad god će to biti moguće, pokrenute aktivnosti biti će održane kao hibridne aktivnosti (polazniku će se omogućiti sudjelovanje uživo, kao i online prisutnost).

Skrećemo pozornost i na odredbe o organizaciji puta. Polaznici mogu organizirati put mjesec dana prije početka aktivnosti i to tek nakon dobivene potvrde i pokretanja aktivnosti od strane EJTN-a. Detaljnije preporuke za organizaciju puta i slučajevi kada je moguća obustava, odgoda ili otkazivanje aktivnosti opisani su u odluci.

Cijelu odluku Upravnog odbora možete pogledati ovdje.

Kalendar događanja

«Listopad 2020»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)