Pravosudna akademija

Poziv na online seminar „Europski uhidbeni nalog, pritvor, načelo uzajamnog povjerenja i pravna pomoć“, 24.-26. ožujka 2021. Rok za prijavu: 9. veljače 2021. u 12:00

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s Pravosudnom akademijom, organizira online seminar za suce i državne odvjetnike pod nazivom „Europski uhidbeni nalog, pritvor, načelo uzajamnog povjerenja i pravna pomoć“ koji će se održati od 24. do 26. ožujka 2021.

Neke od tema ovog online seminara bit će uloga sudske prakse Europskog suda za ljudska prava i Suda Europske unije u rješavanju uvjeta pritvora i primjeni instrumenata uzajamne pravne pomoći, najbolja praksa i međusobno povjerenje i priznavanje sudskih odluka, pritvor u kontekstu Europskog uhidbenog naloga kao i novi alat Agencije Europske unije za temeljna prava – informacijski sustav EFRIS.

Radni jezici online seminara su engleski i poljski, uz osiguran simultani prijevod za te jezike.
Online seminar je besplatan za sve polaznike, a održat će se putem platforme Zoom.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima), potpisanu od strane predsjednika suda, kao i popunjeni prijavni obrazac na engleskom jeziku pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr najkasnije do 9. veljače 2021. godine u 12:00 sati.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Prijavni obrazac na engleskom jeziku

Kalendar događanja

«Ožujak 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)