Pravosudna akademija

Poziv na radionicu „Europska zatvorska pravila kao standard za uvjete u europskim zatvorima“, Trier, 30. studenoga- 1. prosinca 2020. Rok za prijavu: 16. listopada 2020. u 12:00

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s Europskom komisijom, organizira radionicu za suce i državne odvjetnike „Europska zatvorska pravila kao standard za uvjete u europskim zatvorima“ koja će se održati od 30. studenog do 1. prosinca 2020. u Trieru.

Cilj ove radionice je poticanje prekogranične zajedničke pravne pomoći s posebnim naglaskom na Europska zatvorska pravila koja predstavljaju standard za uvjete u europoskim zatvorima. Jedna od tema će biti i rad Europskog odbora za sprječavanje mučenja i neljudskog ili ponižavajućeg postupanja ili kažnjavanja (CPT) te problematika stvarnih uvjeta u zatvorima te moguće alternative kaznama zatvora.

Radni jezik seminara: engleski

Poveznica na prijavni obrazac za seminar:

https://applications.european.law/en/Registrations/Apply/320DT130

Svim polaznicima seminara ERA će nadoknaditi putne troškove u iznosu do 300 EUR. Putni troškovi refundiraju se nakon radionice i po dostavi odgovarajućih dokumenata ERA-i (npr. zrakoplovne karte, boarding karte, karte za vlak i autobus, i sl.). Polaznicima radionice će se osigurati i troškovi dvaju (2) noćenja u iznosu do 105 eura po noćenju koje će se refundirati polaznicima po dostavi orginalnih računa nakon završetka radionice.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima), potpisanu od strane predsjednika suda, kao i popunjeni prijavni obrazac na engleskom jeziku pošalju na e-mail adresu: tamara.pavicic@pravosudje.hr najkasnije do 16. listopada 2020. godine u 12:00 sati.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Rujan 2020»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)