Pravosudna akademija

Poziv za dostavljanje prijava za pohađanje online tečaja o sudačkoj etici; Rok za dostavu prijava: 3. srpnja 2019.

Pravosudna akademija, u suradnji s Uredom Ujedinjenih naroda za droge i kriminalitet (UNODC), pokreće online tečaj pod nazivom „Ponašanje sudaca i sudačka etika: Globalno e-učenje za suce u 21. stoljeću“. Tečaj se sastoji od tri (3) modula od po 80 minuta koji se odvija na engleskom jeziku i obuhvaća sljedeće teme: a. Neovisnost; b. Nepristranost i integritet; c. Prihvatljivo ponašanje, kompetentnost i marljivost.

Suci koji se prijave za pohađanje ovog tečaja moći će mu pristupiti putem platforme UNODC-a za e-učenje. Tečaj se odvija u cijelosti u online okruženju bez mentora, a polaznici bi ga trebali završiti do 15. rujna 2019. Suci koji uspješno završe tečaj, moći će sudjelovati na radionici koju će na hrvatskom jeziku voditi sutkinje županijskih sudova i na kojima će s njima moći raspraviti o primjerima ili zadacima u pogledu kojih su imali nedoumica tijekom tečaja te raditi na praktičnim primjerima.

Mole se suci zainteresirani za pohađanje ove online edukacije da svoje prijave dostave na adresu elektroničke pošte nella.popovic@pravosudje.hr najkasnije do 3. srpnja 2019.

Kalendar događanja

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)