Pravosudna akademija

Poziv za dostavljanje prijava za sudjelovanje u Programu dugotrajnih razmjena Europske mreže centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (EJTN) u 2017. godini - Rok za dostavljanje prijava: 30. studenoga 2016.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) izvijestila je Pravosudnu akademiju da je otvoren poziv za sudjelovanje u Programu dugotrajnih razmjena EJTN-a u 2017. godini.

Republika Hrvatska ima mogućnost poslati na usavršavanje po jednog (1) pravosudnog dužnosnika na Sud Europske unije (na 6 mjeseci) i na Europski sud za ljudska prava (na 12 mjeseci). Konačan odabir polaznika ovog oblika stručnog usavršavanja obavit će Sud Europske unije i Europski sud za ljudska prava.

Kratak opis dugotrajnih razmjena pri navedenim sudovima, uključujući i uvjete koje su ti sudovi propisali za polaznike dugotrajnih razmjena možete pogledati ovdje.

Podrobnije podatke o tome kako će Pravosudna akademija bodovati prijave sudaca radi određivanja redoslijeda prijavljenih za sudjelovanje u dugotrajnim razmjenama možete pogledati ovdje.

Prilikom ispunjavanja prijavnog obrasca zainteresirani suci se za pomoć mogu obratiti Jeleni Tepić, višoj stručnoj savjetnici u Odjelu za međunarodnu suradnju i pripremu projekata Pravosudne akademije (01 3714 745; E-mail: jelena.tepic@pravosudje.hr).

EJTN-ov Priručnik za ispunjavanje prijavnog obrasca možete pogledati ovdje: Guide application form EN i Guide application form FR.

Zainteresirani suci mole se da svoje prijave dostave isključivo putem Interneta do 30. studenoga 2016. na način da ispune prijavni obrazac na poveznici https://ejtn-exchange.azurewebsites.net/. Nakon navedenog datuma, prijave se više neće moći unositi u EJTN-ov online sustav. Prilikom ispunjavanja prijavnog obrasca nije potrebno unositi referentni broj (reference code).

Uz ispunjeni prijavni obrazac potrebno je dostaviti životopis na engleskom jeziku i suglasnost predsjednika suda. Prijave dostavljene bez životopisa i suglasnosti predsjednika suda neće se uzimati u obzir.

Pravosudna akademija izvršit će odabir polaznika do 16. prosinca 2016.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

VAŽNA UPUTA VEZANA UZ ONLINE POSTUPAK PRIJAVLJIVANJA

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn