Pravosudna akademija

Poziv za prijave – AIAKOS program 2015.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (EJTN) i ove godine organizira Program razmjene za mlađe i buduće suce i državne odvjetnike te polaznike Državne škole za pravosudne dužnosnike. Republika Hrvatska ima ukupno četiri (4) raspoloživa mjesta za svoje polaznike (Raspored razmjena u privitku).

Za razmjene u okviru AIAKOS programa u 2015. godini određena su dva termina u kojima po dvoje hrvatskih pravosudnih dužnosnika (jedan sudac i jedan zamjenik općinskog državnog odvjetnika) može posjetiti jednu od sljedećih europskih zemalja:
Tjedan A: 16.-20. studenoga 2015. – Rumunjska i Nizozemska
Tjedan B: 30. studenoga-4. prosinca 2015. – Portugal i Mađarska (Mađarska samo za suce)

Sukladno pravilima financiranja, EJTN sudionicima AIAKOS programa 2015. nadoknađuje putne troškove do iznosa od 400 eura te isplaćuje dnevnice. Iznos dnevnice se razlikuje u pojedinim zemljama. Polaznici dobivaju 70 % ukupnog iznosa sredstava prije razmjene, a preostalih 30% i putni troškovi biti će isplaćeni u roku od 6 mjeseci nakon završetka razmjene te nakon dostave odgovarajućih dokumenata EJTN-u. Financijski uvjeti sudjelovanja u Programu nalaze se u privitku.

Mole se zainteresirani suci koji imaju do dvije godine sudačkog staža i/ili sudski savjetnici koji su završili Državnu školu za pravosudne dužnosnike da popunjenu i potpisanu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) zajedno s ispunjenim obrascem „Lista sudionika s kontakt podacima“ pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 31. kolovoza 2015.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Lista sudionika s kontakt podacima
Raspored razmjena
Financijski uvjeti sudjelovanja

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn