Pravosudna akademija

Poziv za prijave na interaktivne pravno–jezične seminare „Prekogranički građanski postupak: Uredba Bruxelles Ia“ Bordeaux, Francuska, 15. - 18. svibnja 2017. i „Europsko obiteljsko pravo: Uredba Bruxelles IIa“, Moletai, Litva, 29. svibnja – 1. lipnja 2017

Akademija za europsko pravo (ERA), u okviru projekta „Jačanje pravosudne suradnje u građanskim stvarima: organizacija niza interaktivnih jezičnih seminara“ organizira sljedeće seminare:
1) „Prekogranički građanski postupak: Uredba Bruxelles Ia“, Bordeaux, 15. - 18. svibnja 2017. I
2) „Europsko obiteljsko pravo: Uredba Bruxelles IIa“, Moletai, Litva, 29. svibnja -1. lipnja 2017.

Za svaki od navedenih seminara osigurana su tri (3) mjesta za suce iz Hrvatske. Seminari su na engleskom jeziku te se od polaznika očekuje dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (po mogućnosti razine B2) kako bi mogli aktivno sudjelovati u seminarima.

Sudjelovanje na oba seminara je besplatno, a organizator pokriva i troškove puta (uz predočenje originalnih računa i karata) te smještaja za tri (3) noćenja koje izravno rezervira i financira organizator.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: Ingrid.FloiglLoncar@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792:
najkasnije do 3. travnja 2017. za seminar u Bordeauxu odnosno
najkasnije do 12. travnja 2017. za seminar u Moletaiu.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn