Pravosudna akademija

Poziv za prijave na interaktivni pravno–jezični seminar „Europsko obiteljsko pravo: Uredba Bruxelles IIa“, Lisabon, 11. - 14. prosinca 2017.

Akademija za europsko pravo (ERA), u okviru projekta „Jačanje pravosudne suradnje u građanskim stvarima: organizacija niza interaktivnih jezičnih seminara“ organizira seminar „Europsko obiteljsko pravo: Uredba Bruxelles IIa“ koji će se održati u Lisabonu od 11. do 14. prosinca 2017.

Za ovaj seminar osigurana su tri (3) mjesta za suce iz Hrvatske. Seminar je na engleskom jeziku te se od polaznika očekuje dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (po mogućnosti razine B2) kako bi mogli aktivno sudjelovati.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a organizator pokriva troškove puta (uz predočenje originalnih računa i karata po završetku seminara) te smještaja za tri (3) noćenja, koji izravno rezervira i financira organizator. Polaznicima će biti ponuđena 3 ručka, 6 pauza za kavu i jedna večera.

Prednost prilikom odabira imat će suci koji odlučuju u predmetima iz područja obiteljskog prava te koji do sada nisu sudjelovali na jezičnim seminarima posredstvom Pravosudne akademije.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: Ingrid.FloiglLoncar@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 27. listopada 2017.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn