Pravosudna akademija

Poziv za prijave na lingvistički seminar „Pravo tržišnog natjecanja“, Pezinok, Slovačka, 6.-8. srpnja 2016.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave na lingvistički seminar „Pravo tržišnog natjecanja“ koji će se održati u Pezinoku u Slovačkoj od 6. do 8. srpnja 2016.

Seminar je namijenjen sucima i državnim odvjetnicima iz Europske unije koji vladaju jezikom seminara na razini B2/C1. Cilj je razvijanje pravnih i jezičnih vještina polaznika kombinirajući pravne informacije s jezičnim vježbama na praktičan i dinamičan način. Seminar simultano vodi tim jezičnih i pravnih stručnjaka, kombinirajući teorijske i praktične dijelove kroz četiri osnovne jezične vještine: čitanje, pisanje, govor i slušanje.

Radni jezici seminara: Engleski i francuski (polaznici su podijeljeni u tri male grupe – dvije engleske i jednu francusku).

Troškovi sudjelovanja: Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara).

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, uz naznaku javljaju li se za sudjelovanje u engleskoj ili francuskoj grupi, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 1. travnja 2016.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Detaljnije informacije o seminarima možete pogledati na poveznici

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn