Pravosudna akademija

Poziv za prijave na pravno-jezični seminar Akademije za europsko pravo (ERA) pod nazivom „Uredba Bruxelles Ia (prekogranični građanski sporovi)“, Krakow, 23.-26. kolovoza 2016.

Akademija za europsko pravo (ERA) provodi projekt iz Programa pravosuđe 2014.-2020. pod nazivom „Jačanje pravosudne suradnje u građanskim stvarima - organizacija niza interaktivnih jezičnih seminara“ u kojem Pravosudna akademija ima status partnera.

U Krakowu će se u okviru projekta održati međunarodni seminar „Uredba Bruxelles Ia (prekogranični građanski sporovi)“ od 23. do 26. kolovoza 2016. Namijenjen je sucima iz država članica Europske unije, a za suce iz Hrvatske osigurana su tri (3) mjesta. Od polaznika se očekuje dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (po mogućnosti razine B2) kako bi mogli aktivno sudjelovati u seminaru i vježbama tijekom seminara.

Prednost prilikom odabira imat će građanski suci koji do sada nisu sudjelovali na međunarodnim jezičnim seminarima posredstvom Pravosudne akademije.

Troškovi sudjelovanja:

Seminar je besplatan za sve polaznike. Organizator nadoknađuje putne troškove do 400 eura i osigurava smještaj (3 noćenja).

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“(s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 6. srpnja 2016.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn