Pravosudna akademija

Poziv za prijave na pravno-jezični seminar Akademije za europsko pravo (ERA) pod nazivom „Uredba Bruxelles II.a (europsko obiteljsko pravo)“, Zagreb, 6.-9. lipnja 2016.

Akademija za europsko pravo (ERA) provodi projekt iz Programa pravosuđe 2014.-2020. „Jačanje pravosudne suradnje u građanskim stvarima - organizacija niza interaktivnih jezičnih seminara“ u kojem Pravosudna akademija ima status partnera.

U Zagrebu će se u okviru projekta održati međunarodni seminar pod nazivom „Uredba Bruxelles II.a (europsko obiteljsko pravo)“ od 6. do 9. lipnja 2016. Namijenjen je sucima iz država članica Europske unije, a za suce iz Hrvatske osigurano je 8 mjesta. Od polaznika se očekuje dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (po mogućnosti razine B2) kako bi mogli aktivno sudjelovati u seminaru i vježbama tijekom seminara.

Troškovi sudjelovanja: Seminar je besplatan za sve polaznike. Za polaznike koji dolaze izvan Zagreba (udaljenost 100 km i više) organizator nadoknađuje putne troškove do 100 eura i osigurava smještaj.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu„Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“(s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 18. ožujka 2016.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn