Pravosudna akademija

Poziv za prijave na radionice o zakonodavstvu Europske unije o kvaliteti zraka i buci, Bukurešt, 7.-9. listopada 2015. i Trier, 11.-13. studenoga 2015.

Akademija za europsko pravo (ERA) organizira dvije radionice o zakonodavstvu Europske unije o kvaliteti zraka i buci, koje će se održati od 7. do 9. listopada 2015. u Bukureštu i od 11. do 13. studenoga 2015. u Trieru.

Ove radionice će sudionicima pružiti pregled Direktive o kvaliteti zraka i Direktive o buci u okolišu. Ključne teme radionica su znanstveni i tehnički uvod u učinke onečišćenja zraka i buke na zdravlje ljudi, relevantni zakonski okvir, ključni koncepti Direktive o kvaliteti zraka i Direktive o buci u okolišu te njihova povezanost s drugim relevantnim zakonodavstvom Europske unije i predmeti Suda pravde o zagađenju zraka.

Radni jezik seminara: Engleski jezik

Kotizacija: Nema kotizacije

Polaznici su dužni sami organizirati put. Putni troškovi se nadoknađuju u visini do 400 eura. ERA pokriva troškove do 3 noćenja u hotelima preporučenim od strane organizatora. Obroke tijekom radionica osigurava organizator.

Zainteresirani suci popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, mogu poslati na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 30. srpnja 2015.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn