Pravosudna akademija

Poziv za prijave na radionicu Akademije za europsko pravo (ERA) pod nazivom „Kako provoditi zakonodavstvo Europske unije u području bioraznolikosti i nezakonite trgovine divljim životinjama“, Trier, 24.-26. veljače 2016.

Akademija za europsko pravo (ERA) organizira radionicu pod nazivom „Kako provoditi zakonodavstvo Europske unije u području bioraznolikosti i nezakonite trgovine divljim životinjama“ u Trieru, 24.-26. veljače 2016.

Radionica je namijenjena upravnim i kaznenim sucima koji su zainteresirani za pravo zaštite okoliša. Cilj radionice je podizanje razine svijesti o pravu i politici zaštite okoliša u Europskoj uniji te omogućavanje prostora za razmjenu znanja i iskustava između država članica o ovoj temi. Više o samoj radionici možete pogledati ovdje:

Radni jezik: Engleski jezik

Radionica je besplatna za sve polaznike, a ERA će polaznicima pokriti troškove najviše triju noćenja u hotelu te osigurati obroke tijekom održavanja radionice. Nadalje, ERA će nadoknaditi troškove puta i lokalnog prijevoza (taksi) u iznosu do 400 eura nakon dostave originalnih putnih dokumenata i računa. Polaznici su obavezni koristiti najpovoljniji dostupni prijevoz te sami organizirati put i smještaj.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu„Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“(s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 27. siječnja 2016.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Program

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn