Pravosudna akademija

Poziv za prijave na radionicu „Zaštita podataka“, Firenca, 28. i 29. siječnja 2019.

Centar za pravosudnu suradnju Europskog sveučilišnog instituta u Firenci (EUI) je u okviru projekta e-NACT, u kojem Pravosudna akademija sudjeluje kao jedan od partnera, objavio poziv za sudjelovanje na radionici „Zaštita podataka“ koja će se održati na EUI-u u Firenci, 28. i 29. siječnja 2019.

Ova radionica će polaznicima pružiti uvid u doseg nadležnosti te načine primjene Povelje o temeljnim pravima Europske unije u području zaštite podataka. Jednako tako, polaznici će dobiti mogućnost da istraže potencijale primjene prava Europske unije u nacionalnom pravu s posebnim naglaskom na izbjegavanju sukoba između nacionalnih propisa i prava Europske unije, kao i na pojašnjenju područja primjene europskih zakonskih instrumenata.

Radionica je namijenjena sucima, a jezik radionice je engleski.

Od kandidata se očekuje dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, kao i prethodno iskustvo rada na predmetima koji se tiču zaštite podataka.

Radionica je besplatna za sve polaznike, a organizator (Centar za pravosudnu suradnju EUI-a) nadoknađuje putne troškove u visini do 350 eura nakon dostave originalnih putnih isprava (taksi nije uključen) i smještaj od dva noćenja u hotelu koji će rezervirati organizator.

Zainteresirani suci se mole da Pravosudnoj akademiji dostave sljedeće:
- popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda,
- životopis na engleskom jeziku,
- dokaz o poznavanju engleskog jezika (certifikat, potvrdu, objavljeni članak na engleskom jeziku, potvrdu polaganja engleskog jezika tijekom studija, i sl.),
- kratko motivacijsko pismo na engleskom jeziku u kojem će iznijeti razloge svog prijavljivanja na radionicu, opisati koristi koje smatraju da će imati od sudjelovanja te kako će svojim sudjelovanjem pridonijeti ovom projektu.

Prijave za radionicu potrebno je dostaviti najkasnije do 13. rujna 2018. na e-mail adresu ingrid.floiglloncar@pravosudje.hr.


Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
 

Kalendar događanja

«Ožujak 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn