Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Dostava i pribavljanje dokaza u inozemstvu“, Trier, 17.-18. studenoga 2016.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave na seminar „Dostava i pribavljanje dokaza u inozemstvu“ koji će se održati u Trieru 17. i 18. studenoga 2016.

Cilj seminara je podići svijest o europskoj dimenziji i propisima u području parničnog postupka uključujući relevantnu sudsku praksu o prekograničnom pribavljanju dokaza i dostavi te promicati kontakte između pravosudnih dužnosnika iz različitih država članica.

Ciljna skupina su suci i državni odvjetnici iz svih država članica Europske unije.

Radni jezik seminara je engleski jezik.

Troškovi sudjelovanja:

Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (npr. zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte, autobusna karta, i sl.) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara).

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adrese jelena.tepic@pravosudje.hr odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 15. rujna 2016. Prijave dostavljene izvan roka neće se uzimati u obzir.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima.
Detaljnije informacije o seminarima možete pogledati na poveznici

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn