Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Europski parnični postupak“, Barcelona, 7.-8. srpnja 2016.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave na seminar „Europski parnični postupak“ koji će se održati u Barceloni 7.-8. srpnja 2016.

Teme ovog seminara biti će razni aspekti europskog parničnog postupka, primjerice međunarodna nadležnost, unificirani dijelovi postupka, priznavanje i izvršenje presuda - uključujući prekogranične aspekte. Seminar će se sastojati od teorijskog dijela i praktičnih radionica, a ciljna skupina su suci i državni odvjetnici iz svih država članica Europske unije.

Radni jezik seminara: Engleski jezik

Troškovi sudjelovanja: Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara).

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili nella.popovic@pravosudje.hr odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 5. svibnja 2016.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Detaljnije informacije o seminarima možete pogledati na poveznici

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn