Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Europsko radno pravo“, Lisabon, 16.-17. svibnja 2016.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave na seminar „Europsko radno pravo“ koji će se održati u Lisabonu 16. i 17. svibnja 2016.

Na ovom će seminaru polaznici steći uvid u razne aspekte europskog radnog prava (Direktive EU-a, praksa Suda Europske unije, prekogranični aspekti). Seminar će se sastojati od teorijskog dijela i praktičnih radionica, a ciljna skupina su suci i državni odvjetnici iz svih država članica Europske unije. Prednost prilikom odabira imat će suci koji se u svom radu bave radnim pravom.

U ovom trenutku Pravosudna akademija ne raspolaže informacijama o tome koliko će mjesta biti osigurano za polaznike iz Hrvatske. Na temelju dosadašnjih iskustava, moguće je očekivati dva (2) mjesta za polaznike iz Hrvatske. Jedno mjesto osigurat će se za polaznika iz redova zamjenika državnih odvjetnika.

Radni jezik seminara: Engleski jezik

Troškovi sudjelovanja: Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara).

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 16. ožujka 2016.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Detaljnije informacije o seminaru možete pogledati na poveznici

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn