Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Gospodarski kriminal, povrat imovine i pljenidba u Europskoj uniji“, London, 24.-25. studenoga 2016.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave na seminar „Gospodarski kriminal, povrat imovine i pljenidba u Europskoj uniji“ koji će se održati u Londonu 24. i 25. studenoga 2016.

Cilj seminara je poboljšanje znanja o pronalaženju, oduzimanju i ponovom korištenju nezakonito stečene imovine korištenjem pravnih instrumenata Europske unije koji su potrebni za osiguranje učinkovitih postupaka ulaženja u trag, pljenidbe nedopuštenih prihoda i povrata nezakonito stečene imovine.

Ciljna skupina su suci i državni odvjetnici iz svih država članica Europske unije. Prednost imaju kazneni suci koji se bave pravosudnom suradnjom u kaznenim stvarima.

Radni jezik seminara je engleski jezik.

Troškovi sudjelovanja:

Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (npr. zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte, autobusna karta, i sl.) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara).

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adrese jelena.tepic@pravosudje.hr odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 9. rujna 2016. Prijave dostavljene izvan roka neće se uzimati u obzir.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima.

Detaljnije informacije o seminarima možete pogledati na poveznici.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn