Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Insolvencijskopravo“, Barcelona,11. i 12. travnja 2018.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (EuropeanJudicialTrainingNetwork, EJTN) objavila je poziv za prijave na seminar „Insolvencijskopravo“ koji će se održati u Barceloni 11. i 12. travnja 2018.

Seminar će pružiti polaznicima temeljit uvid u različite aspekte problema prekogranične insolvencije.

Seminar će voditiprofesori i praktičari zajedno s drugim stručnjacima iz ovog područja koji će govoriti o pitanjima nadležnosti u prekograničnim postupcima, instrumentima EU prava, priznavanju i izvršenju odluka, kao i o međunarodnoj pravosudnoj suradnji u predmetima koji se odnose nainsolventnost pravnih osoba.

U seminar su uključene praktične radionice na kojima će se polaznici baviti pojedinačnim predmetima iz prakse te kroz njih razmjenjivati svoja znanja i iskustva.

Radni jezik seminara je engleski jezik.

Troškovi sudjelovanja:

Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove u visini do 400,00 Eura te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (npr. zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte, autobusna karta, i sl.) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara).Mole se polaznicida let i smještaj rezerviraju tek nakon poruke organizatora (EJTN) da su odabrani za sudjelovanje na seminaru.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adrese lovro.balasa@pravosudje.hr odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4795 najkasnije do 12. siječnja 2018. Prijave dostavljene izvan roka neće se uzimati u obzir.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Često postavljena pitanja

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn