Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Intelektualno vlasništvo“, Bukurešt, 4.-5. lipnja 2015.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave na seminar „Intelektualno vlasništvo“ koji će se održati u Bukureštu, 4. i 5. lipnja 2015. u organizaciji rumunjskog Nacionalnog pravosudnog instituta. 

Seminar je namijenjen pravosudnim dužnosnicima iz Europske unije koji se bave građanskim pravom, a polaznicima će pružiti detaljni uvid u različite aspekte intelektualnog vlasništva (s naglaskom na prekogranične aspekte). Seminar će kombinirati teorijski i praktični pristup te omogućiti polaznicima razmjenu iskustava i najbolje prakse.

Radni jezici seminara: Engleski i francuski.

Troškovi sudjelovanja na seminarima EJTN-a: Seminari su besplatni za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava po završetku seminara.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije 16. travnja 2015.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Detaljnije informacije o seminaru možete pogledati na poveznici.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn