Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar o pravu europskog tržišnog natjecanja „Najnoviji trendovi u sudskoj praksi i politici i njihov utjecaj na predmete pred nacionalnim sudovima“, Budimpešta, 19.-21. studenoga 2015.

Regionalni centar za tržišno natjecanje iz Budimpešte i Odjel za tržišno natjecanje OECD-a organiziraju međunarodni seminar pod nazivom „Najnoviji trendovi u sudskoj praksi i politici i njihov utjecaj na predmete pred nacionalnim sudovima“, koji će se održati od 19. do 21. studenoga 2015. u Budimpešti.

Seminar će sucima pružiti priliku za raspravu o slučajevima koji obuhvaćaju Europsko pravo tržišnog natjecanja te kako ti slučajevi utječu na parnice pred nacionalnim sudovima. Aktivnim sudjelovanjem i razmjenom iskustava polaznici će steći prošireno znanje o pravu tržišnog natjecanja.

Radni jezik seminara: Engleski jezik - uvjet za sudjelovanje je dobro poznavanje engleskog jezika.

Troškovi sudjelovanja: Seminar je besplatan za sve polaznike. Organizatori će polaznicima podmiriti troškove smještaja (tri noći) i obroka (tri ručka i jedna večera). Polaznici su dužni sami organizirati put, a organizatori će nadoknaditi putne troškove nakon dostave originalne putne dokumentacije po završetku seminara. Troškovi lokalnog prijevoza se ne nadoknađuju.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr najkasnije do 13. listopada 2015., pri čemu prednost imaju suci koji rade na predmetima zaštite tržišnog natjecanja.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn