Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Odštetno pravo“, Scandicci, Italija, 22.-23. rujna 2015.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave na seminar „Odštetno pravo“ koji će se održati u Scandicciu u Italiji, 22. i 23. rujna 2015.

Seminar je namijenjen sucima i državnim odvjetnicima iz Europske unije i pruža temeljit uvid u teme koje se odnose na različite aspekte međunarodnog prava u području građanskopravnog delikta (Uredbe Bruxelles I i Rim II). Seminar obuhvaća pitanja nadležnosti, mjerodavnog prava, priznavanja i izvršenja sudskih odluka te će pružiti prošireno znanje o zakonodavstvu i praksi EU-a.

Radni jezici seminara: Engleski i francuski.

Troškovi sudjelovanja: Seminari su besplatni za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava po završetku seminara.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije 18. lipnja 2015.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Detaljnije informacije o seminaru možete pogledati na poveznici
 

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn