Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Povelja o temeljnim pravima Europske unije u praksi“, Sofija, 18.-19. veljače 2016.

Akademija za europsko pravo (ERA) u suradnji s bugarskim Nacionalnim institutom za pravosuđe (NIJ) organizira međunarodni seminar pod nazivom „Povelja o temeljnim pravima Europske unije u praksi“, koji će se održati 18. i 19. veljače 2016. u prostorima Nacionalnog instituta za pravosuđe u Sofiji.

Seminar je dio projekta sufinanciranog od strane Europske komisije iz programa „Temeljna prava“ i druge serije seminara o ovoj temi. Serija se sastoji od sedam seminara koji se održavaju diljem Europske unije. Cilj projekta je prikazati primjenu i tumačenje Povelje te naglasiti njezinu važnost u svakodnevnom radu pravnih praktičara. Pravosudna akademija ima status sukorisnika u ovom projektu.

Ciljne skupine su suci i državni odvjetnici iz svih država članica Europske unije.

Radni jezici seminara: Engleski i bugarski jezik, uz osigurano simultano prevođenje za te jezike.

Troškovi sudjelovanja: Seminar je besplatan za sve polaznike. Organizator će polaznicima iz Hrvatske nadoknaditi putne troškove do iznosa od 300 eura te troškove prehrane i dvaju noćenja, koja će organizirati i izravno platiti ERA.
Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr najkasnije do 17. prosinca 2015. U ovom trenutku nije poznat broj mjesta koji će biti osiguran za polaznike iz Hrvatske. Pravosudna akademija će pri odabiru dati prednost sucima koji nisu sudjelovali u međunarodnim aktivnostima posredstvom Pravosudne akademije, a jedno mjesto predvidjet će za polaznika/polaznicu iz redova zamjenika/državnih odvjetnika. Organizator zadržava pravo konačnog odabira polaznika.

Program seminara možete preuzeti ovdje.
Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn