Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Pravo azila Europske unije“, Helsinki, 10.-11. studenoga 2016.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (EJTN) organizira seminar pod nazivom „Pravo azila Europske unije“, koji će se održati 10. i 11. studenoga 2016. u Helsinkiju.

Seminar se bavi pravnim okvirom i razvojem pravne znanosti u području politike i prava azila Europske unije. Naglasak će biti na pitanjima koja proizlaze iz prakse Europskog suda za ljudska prava. Radionice u okviru seminara uključivat će praktičnu analizu predmeta iz pravne i antropološke perspektive u suradnji s Institutom Max Planck za socijalnu antropologiju. Od polaznika se očekuje poznavanje materije i iskustvo u predmetima vezanima uz pravo azila i ljudska prava. Prednost prilikom odabira imat će suci upravnih sudova.

Radni jezik seminara: Engleski jezik

Troškovi sudjelovanja:

Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (npr. zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte, autobusna karta, i sl.) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara).

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adrese jelena.tepic@pravosudje.hr i nella.popovic@pravosudje.hr, odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 29. lipnja 2016.

Prijave dostavljene izvan roka neće se uzimati u obzir.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Detaljnije informacije o seminarima možete pogledati na poveznici.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn