Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Pravo društava“, Lisabon, 12.-13. listopada 2015.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (EJTN) organizira seminar pod nazivom „Pravo društava“, koji će se održati 12. i 13. listopada 2015. u Lisabonu.

Seminar obuhvaća aspekte međunarodnog prava društava poput nadležnosti, mjerodavnog prava, pravnih instrumenata Europske unije, priznanja i izvršenja sudskih odluka te međunarodne suradnje. Kombiniranjem teorijskog i praktičnog pristupa seminar će polaznicima pružiti prošireno znanje o zakonodavstvu Europske unije i sudskoj praksi.

Ciljane skupine su suci i državni odvjetnici iz svih država članica Europske unije.

Radni jezik seminara: Engleski i francuski jezik.

Troškovi sudjelovanja: Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalne putne dokumentacije po završetku seminara.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr najkasnije do 31. kolovoza 2015., pri čemu prednost imaju suci trgovačkih sudova koji do sada nisu sudjelovali u međunarodnim aktivnostima posredstvom Pravosudne akademije.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Detaljnije informacije o seminaru možete pogledati na poveznici.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn