Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Pravo intelektualnog vlasništva“, Bukurešt, 20.-21. rujna 2017.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) u suradnji s rumunjskim Nacionalnim pravosudnim institutom (NIM) organizira seminar pod nazivom „Pravo intelektualnog vlasništva“ koji će se održati u Bukureštu 20. i 21. rujna 2017. 

Seminar je namijenjen pravosudnim dužnosnicima iz Europske unije koji se bave građanskim pravom, a polaznicima će pružiti detaljni uvid u različite aspekte intelektualnog vlasništva (s naglaskom na prekogranične aspekte). Seminar će kombinirati teorijski i praktični pristup te omogućiti polaznicima razmjenu iskustava i najbolje prakse. Radni jezik seminara je engleski jezik.

Rok za prijave: 8. lipnja 2017.

Troškovi sudjelovanja:
Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara). Molimo polaznike da let i smještaj rezerviraju tek nakon poruke organizatora (EJTN) da su odabrani za sudjelovanje.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4792 unutar navedenog roka.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima.

Često postavljena pitanja.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn