Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Prethodni postupak u pravu Europske unije“, Luksemburg, 19. -20. lipnja 2018.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) organizira seminar pod nazivom „Prethodni postupak u pravu Europske unije“, koji će se održati 19. i 20. lipnja 2018. u Luksemburgu.

Teme seminara biti će formulacija prethodnog pitanja, tumačenje i provođenje odluka Suda Europske unije te pregled slučajeva iz prakse. Polaznici će, uz pomoć stručnjaka, imati priliku analizirati praktične slučajeve na temelju stvarnih činjenica i razmjenjivati stavove o pristupu nacionalnih tijela Sudu Europske unije kroz institut prethodnog postupka.

Ciljna skupina su građanski i upravni suci iz svih država članica Europske unije. Radni jezik seminara je engleski jezik.

Program seminara možete vidjeti ovdje.

Rok za prijave je 16. ožujka 2018.

Troškovi sudjelovanja:

Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara). Molimo polaznike da let i smještaj rezerviraju tek nakon poruke organizatora (EJTN) da su odabrani za sudjelovanje.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4792 unutar navedenog roka.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Često postavljena pitanja

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn