Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Pribavljanje isprava i prikupljanje dokaza u inozemstvu“, 8.-9. veljače 2018., Recklingshausen, Njemačka

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (EJTN) organizira seminar pod nazivom „Pribavljanje isprava i prikupljanje dokaza u inozemstvu“, koji će se održati 8. i 9. veljače 2018. u Recklinghausenu u Njemačkoj.

Cilj seminara je podići svijest o europskoj dimenziji u području parničnog postupka, kao i promicati kontakte među sucima iz različitih zemalja. Naglasak će biti na praktičnom dijelu seminara, na razmjeni znanja i najbolje prakse.

Radni jezik seminara: Engleski jezik

Troškovi sudjelovanja:

Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (npr. zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte, autobusna karta, i sl.) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara). Molimo polaznike da let i smještaj rezerviraju tek nakon poruke organizatora (EJTN) da su odabrani za sudjelovanje.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu jelena.tepic@pravosudje.hr odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 15. prosinca 2017.


Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn