Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Problemi nadležnosti i međunarodna pravosudna suradnja u predmetima kibernetičkog kriminala“, Lisabon, 5. – 6. ožujka 2018.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave na seminar „Problemi nadležnosti i međunarodna pravosudna suradnja u predmetima kibernetičkog kriminala“ koji će se održati u Lisabonu 5. i 6. ožujka 2018.

Polaznici ovog seminara sudjelovat će u nizu praktičnih radionica koje će se baviti problemima nadležnosti i međunarodne suradnje u predmetima kibernetičkog kriminala na način da će se proučavati stvarni slučajevi iz prakse koji obuhvaćaju kako nacionalnu, tako i prekograničnu pravosudnu suradnju.

Seminar će voditi međunarodni stručnjaci te predstavnici Europola i Eurojusta, a predviđene su i prezentacije o ulozi Europola i Eurojusta u pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima.

Ciljna skupina su kazneni suci iz svih država članica Europske unije, a radni jezik seminara je engleski jezik.

Troškovi sudjelovanja:

Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove u visini do 400,00 Eura te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (npr. zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte, autobusna karta, i sl.) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara). Mole se polaznici da let i smještaj rezerviraju tek nakon poruke organizatora (EJTN) da su odabrani za sudjelovanje na seminaru.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adrese
lovro.balasa@pravosudje.hr odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4795 najkasnije do 5. siječnja 2018. Prijave dostavljene izvan roka neće se uzimati u obzir.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima.
Često postavljena pitanja.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn