Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Radikalizacija: sprječavanje i otkrivanje“, Pariz, 22.-23. listopada 2015.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (EJTN) organizira seminar pod nazivom „Radikalizacija: sprječavanje i otkrivanje“, koji će se održati 22. i 23. listopada 2015. u Parizu.

Tema seminara je suzbijanje terorizma, fenomen stranih boraca u redovima terorista te procesi radikalizacije i nasilnog ekstremizma. Naglasak će biti na praktičnom i interdisciplinarnom pristupu u cilju pružanja vještina pravnim praktičarima za bolje prepoznavanje i pružanje odgovora na radikalne slučajeve. Ciljane skupine su suci i tužitelji iz svih država članica Europske unije, a posebno oni koji se bave predmetima vezanima uz kaznena djela terorizma.

Radni jezik seminara: Engleski i francuski jezik uz osigurano simultano prevođenje za te jezike

Troškovi sudjelovanja: Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava po završetku seminara.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4795 najkasnije do 11. rujna 2015.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Detaljnije informacije o seminaru možete pogledati na poveznici

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn