Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Sukob propisa u primjeni temeljnih prava“, Solun, 15.-16. ožujka 2018.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave na seminar „Sukob propisa u primjeni temeljnih prava“ koji će se održati u Solunu 15. i 16. ožujka 2018.

Seminar je organiziran u suradnji s Europskom udrugom upravnih sudaca (AEAJ) i usmjeren je konstruktivnim rješenjima sukoba između nacionalnog i europskog prava u primjeni temeljnih prava i sloboda. Obuhvaća različite teme, primjerice potencijalne sukobe između sudskih i upravnih odluka te sukobe između primarnog i sekundarnog zakonodavstva Europske unije. Seminar će se sastojati od teorijskog dijela i praktičnih radionica.

Ciljna skupina su suci iz svih država članica Europske unije, a radni jezik seminara je engleski jezik.

Troškovi sudjelovanja:
Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (npr. zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte, autobusna karta, i sl.) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara). Molimo polaznike da let i smještaj rezerviraju tek nakon poruke organizatora (EJTN) da su odabrani za sudjelovanje.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adrese lovro.balasa@pravosudje.hr odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4795 najkasnije do 4. siječnja 2018. Prijave dostavljene izvan roka neće se uzimati u obzir.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima.
Često postavljena pitanja.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn