Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Uloga nacionalnih sudaca u parnicama zaštite tržišnog natjecanja u svjetlu Direktive o pravilima naknade štete kod kršenja propisa o zaštiti tržišnog natjecanja“, Budimpešta, 24.-25. veljače 2017.

Regionalni centar za tržišno natjecanje iz Budimpešte i Odjel za tržišno natjecanje OECD-a organiziraju međunarodni seminar pod nazivom „Uloga nacionalnih sudaca u parnicama zaštite tržišnog natjecanja u svjetlu Direktive o pravilima naknade štete kod kršenja propisa o zaštiti tržišnog natjecanja“ koji će se održati 24. i 25. veljače 2017. u Budimpešti.

Seminar će ispitati utjecaj koji će Direktiva imati na nacionalno zakonodavstvo u predmetima zaštite tržišnog natjecanja. Polaznicima će omogućiti bolje razumijevanje odredaba Direktive te osigurati ujednačenu primjenu europskog prava u ovom području od strane nacionalnih sudova. Aktivnim sudjelovanjem, raspravom o slučajevima iz prakse i razmjenom iskustava polaznici će steći prošireno znanje o pravu tržišnog natjecanja.

Radni jezik seminara: Engleski jezik - uvjet za sudjelovanje je dobro poznavanje engleskog jezika.

Troškovi sudjelovanja: Seminar je besplatan za sve polaznike. Organizatori će polaznicima podmiriti troškove smještaja (tri noći) i obroka (dva ručka i jedna večera). Polaznici su dužni sami organizirati put, a organizatori će nadoknaditi putne troškove nakon dostave originalne putne dokumentacije po završetku seminara. Troškovi lokalnog prijevoza se ne nadoknađuju.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, zajedno s popunjenim Obrascem za prijavu za ovaj seminar pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr najkasnije do 2. prosinca 2016., pri čemu će prednost prilikom odabira imati suci koji rade na predmetima zaštite tržišnog natjecanja.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Obrazac za prijavu za seminar

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn