Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Zaštita podataka i pravo na privatnost“, Lisabon, 23.-24. ožujka 2017.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave na seminar „Zaštita podataka i pravo na privatnost“ koji će se održati u Lisabonu 23. i 24. ožujka 2017.

Sveobuhvatna reforma propisa o zaštiti podataka u Europskoj uniji u 2016. godini predstavlja nove izazove za suce iz cijele Europe. Seminar će okupiti stručnjake koji će polaznicima pružiti pregled nove regulative i smjernica, a raspravljat će se i o odluci Suda Europske unije o pravu na zaborav. Praktične radionice će se usredotočiti na on-line privatnost, pristup informacijama i iznimke kod zaštite osobnih podataka.

Ciljna skupina su upravni i građanski suci iz svih država članica Europske unije s predznanjem o ovoj temi.

Radni jezik seminara je engleski jezik.

Troškovi sudjelovanja:

Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (npr. zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte, autobusna karta, i sl.) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara).

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adrese jelena.tepic@pravosudje.hr odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 12. siječnja 2017. Prijave dostavljene izvan roka neće se uzimati u obzir.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima.
Često postavljena pitanja.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn