Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar „Zaštita podataka i pravo na privatnost“, Solun, 12.-13. prosinca 2018.Poziv za prijave na seminar EJTN-a „Zaštita podataka i pravo na privatnost“, Solun, 12. i 13. prosinca 2018.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) organizira seminar „Zaštita podataka i pravo na privatnost“, koji će se održati u Solunu, 12. i 13. prosinca 2018. Seminar će obuhvatiti teme koje se odnose na najznačajnije zakonodavne promjene u području zaštite podataka i prava na privatnost, kao i pregled relevantne prakse Suda Europske unije. Radionički dio seminara posvećen je temama online privatnosti, pristupa informacijama te izuzećima od zaštite osobnih podataka.

Seminar je namijenjen sucima koji se bave predmetima iz područja upravnog i građanskog prava, a dodatne informacije dostupne su na sljedećoj poveznici: http://www.ejtn.eu/Catalogue/EJTN-funded-activities-2018/Data-Protection-and-Privacy-Rights-AD201809/.

Radni jezik seminara je engleski. Seminar je besplatan za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove u visini do 400 EUR te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte) po završetku seminara (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara). Mole se polaznici da let i smještaj rezerviraju tek nakon poruke organizatora (EJTN) da su odabrani za sudjelovanje.

Prilikom određivanja redoslijeda polaznika uzet će se u obzir područje rada sudaca, kao i dosadašnja sudjelovanja sudaca na međunarodnim seminarima posredstvom Pravosudne akademije te će prednost imati suci koji do sada nisu sudjelovali ili su rjeđe sudjelovali na tim seminarima.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu nella.popovic@pravosudje.hr najkasnije 31. kolovoza 2018.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Ožujak 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn