Pravosudna akademija

Poziv za prijave na seminar„Prekogranična razmjena i prikupljanje dokaza u praksi“, Bruxelles, 15.– 16. ožujka 2016.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (EJTN) organizira seminar pod nazivom„Prekogranična razmjena i prikupljanje dokaza u praksi“, koji će se održati 15. i 16. ožujka 2016.godine u Bruxellesu.

Seminar je usmjeren na promicanje učinkovitog načina suradnje u prikupljanju dokaza u kaznenim stvarima između država članica Europske unije u pogledu osiguranja dopuštenosti dokaza. Polaznici seminara imat će priliku usporediti svoja pravila o prikupljanju i dopuštenosti dokaza te donijeti zaključke o zajedničkim standardima i pristupu. Osim toga bit će predstavljeni aktualni instrumenti suradnje te perspektiva s obzirom na Direktivu o Europskom istražnom nalogu.

Za suce iz Hrvatske osigurana su dva mjesta.

Radni jezik seminara: Engleski jezik

Troškovi sudjelovanja: Seminari su besplatni za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava po završetku seminara (u roku od mjesec do dva nakon seminara).

Mole se zainteresirani sucimole sedapopunjenu„Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“(sosobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošaljuna e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 13. siječnja 2016.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Detaljnije informacije o seminaru možete pogledati na poveznici.

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn