Pravosudna akademija

Poziv za prijave – specijalizirane razmjene EJTN-a

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za dostavljanje prijava za sudjelovanje u specijaliziranim razmjenama.

Trajanje specijaliziranih razmjena je pet radnih dana, a razmjene će se organizirati od rujna do 31. prosinca 2017. Ponuđeno je 16 različitih područja za specijalizirane razmjene (na primjer migracijsko pravo, bankarsko pravo, pravo tržišnog natjecanja, trgovačko pravo, ugovorno pravo, suzbijanje terorizma, pravo zaštite okoliša, obiteljsko pravo, stečajno pravo, medijacija, porezno pravo, intelektualno vlasništvo, itd.). Cjelovita lista područja za specijalizirane razmjene po državama nalazi se ovdje:

https://ejtn-exchange.azurewebsites.net/showAvailablePlaces?activityType=ShortTerm

Prijave se dostavljaju putem linka http://ejtn-exchange.azurewebsites.net/ najkasnije do 23. lipnja 2017. u 18:00h. Nakon ovog roka neće biti moguće zaprimiti prijavu u elektronički sustav EJTN-a.

Uz ispunjeni prijavni obrazac putem linka potrebno je dostaviti i suglasnost predsjednika suda. Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr, putem telefaksa na broj 01/371-4792 i putem online sustava u gore navedenom roku.

Prilikom određivanja redoslijeda polaznika specijaliziranih razmjena, Pravosudna akademija uzet će u obzir područje prava kojim se zainteresirani suci bave i područje specijalizacije za koju se javljaju, kao dosadašnja sudjelovanja u razmjenama i međunarodnim aktivnostima posredstvom Pravosudne akademije. Prednost će imati suci koji do sada nisu sudjelovali u takvim aktivnostima ili su u njima sudjelovali rijetko, a specijalizirana razmjena za koju se javljaju relevantna je za njihovo područje rada.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima


Troškovi sudjelovanja:

Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove do 400 eura te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte) po završetku razmjene (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka razmjene). 

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn