Pravosudna akademija

Poziv za prijave za ljetnu školu “Pravosudna suradnja u građanskim stvarima”, Krakov , 27. - 31. kolovoza 2018.

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (European Judicial Training Network, EJTN) objavila je poziv za prijave za ljetnu školu “Pravosudna suradnja u građanskim stvarima” koja će se održati u Krakovu od 27. do 31. kolovoza 2018.

Cilj ljetne škole je razvijanje pravnih i jezičnih vještina polaznika kombinirajući pravne informacije s jezičnim vježbama na praktičan i dinamičan način. Seminare simultano vodi tim jezičnih i pravnih stručnjaka, kombinirajući teorijske i praktične dijelove kroz četiri osnovne jezične vještine: čitanje, pisanje, govor i slušanje.
Ciljna skupina su sudski savjetnici s položenim Završnim ispitom koji se bave građanskim pravom i koji vladaju jezikom seminara (engleski i francuski jezik) na razini B1.

Troškovi sudjelovanja:

Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put i smještaj, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice za smještaj i obroke nakon dostave originalnih putnih isprava (npr. zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte, autobusna karta, i sl.) po završetku sudjelovanja (najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka ljetne škole). Mole se polaznici da let i smještaj rezerviraju tek nakon poruke organizatora (EJTN) da su odabrani za sudjelovanje.
Zainteresirani sudski savjetnici mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima, podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju i naznakom jezika za koji se javljaju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu jelena.tepic@pravosudje.hr, odnosno putem telefaksa na broj 01/371-4795 najkasnije do 27. travnja 2018.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Često postavljena pitanja

Kalendar događanja

«Ožujak 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn