Pravosudna akademija

Poziv za prijave za sudjelovanje u programu AIAKOS koji je namijenjen pravosudnim dužnosnicima na početku karijere

Europska mreža centara za stručno usavršavanje u pravosuđu (EJTN) i ove godine organizira Program razmjene namijenjen mlađim pravosudnim dužnosnicima. Hrvatska ima na raspolaganju ukupno četiri mjesta za svoje polaznike, od toga dva za suce (Francuska i Poljska) u terminu od 20. do 24. studenoga 2017.

Sukladno pravilima financiranja, EJTN sudionicima programa AIAKOS nadoknađuje putne troškove do iznosa od 400 eura te isplaćuje dnevnice od kojih polaznici plaćaju smještaj i obroke tijekom razmjene. Iznos dnevnice se razlikuje ovisno o državi u kojoj se program realizira. Polaznici dobivaju 70 % ukupnog iznosa sredstava prije razmjene, a preostalih 30% i putni troškovi isplaćuju se u roku od 2 mjeseca nakon završetka razmjene te nakon dostave odgovarajućih dokumenata EJTN-u. Financijski uvjeti sudjelovanja u Programu AIAKOS nalaze se u privitku.

Mole se zainteresirani suci koji imaju do tri godine sudačkog staža i sudski savjetnici koji su završili Državnu školu za pravosudne dužnosnike da popunjenu i potpisanu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) zajedno s ispunjenim obrascem „Lista sudionika s kontakt podacima“ pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 20. lipnja 2017.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Lista sudionika s kontakt podacima
Financijski uvjeti sudjelovanja

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn