Pravosudna akademija

Poziv za sudjelovanje na međunarodnom seminaru “Postupovna jamstva EU-a za osumnjičene i optužene osobe u kaznenom postupku” 23. - 24. veljače 2021.

Europski institut za javnu upravu (EIPA) iz Luksemburga, u suradnji s Nacionalnom školom za pravosuđe i javno tužiteljstvo u Poljskoj (KSSIP), Sudbenim vijećem – Pravosudnom školom Španjolske te Pravosudnim institutom Belgije (IGO-IFJ) i Fair Trials Europe iz Bruxellesa provodi projekt „Pravosudna suradnja u kaznenim stvarima u području slobode, sigurnosti i pravde Europske unije: recentni trendovi i aktualna pitanja 2020.-2021.”

Projekt je financiran iz Programa pravosuđe Europske unije 2014.-2020., a sastoji se od 4 seminara koji će se organizirati na četiri različite lokacije unutar Europske unije.

Drugi seminar u okviru projekta na temu „Postupovna jamstva EU-a za osumnjičene i optužene osobe u kaznenom postupku“ održat će se u Barceloni, 23. i 24. veljače 2021.

Seminar je namjenjen pravnim praktičarima koji u kaznenopravnom sustavu rade u svojstvu suca, tužitelja ili branitelja.

Više o detaljima seminara, uključujući i program dostupno je na POVEZNICI

Za polaznike iz Hrvatske iznos kotizacije je 345 EUR po osobi, a spomenuta naknada uključuje sudjelovanje na seminaru, međunarodno putovanje, javni prijevoz, smještaj, obroke, pića i radne materijale.

Mjesta na seminaru biti će podijeljena prema redoslijedu prijava.

Radni jezik seminara je engleski, uz simultano prevođenje na francuski, nizozemski, poljski i španjolski.

U slučaju nemogućnosti neposrednog održavanja, seminar će biti organiziran u formi webinara s prijevodom na četiri jezika projekta, a sudionici će o svemu biti pravodobno obaviješteni. Kotizacije će biti prilagođene ako se format seminara promijeni u mrežni.

Registracija za seminar, kao i dodatni detalji o projektu dostupni su putem poveznice
https://www.judcoopafsj.eu/seminar-eu-procedural-guarantees-for-suspected-and-accused-persons-in-criminal-proceedings-2021/  

Kalendar događanja

«Prosinac 2020»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)