Pravosudna akademija

Radionica „Aarhuška konvencija - pristup pravosuđu u pitanjima zaštite okoliša“, Prag, 4. - 6. ožujka 2019.

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s češkom Pravosudnom akademijom i češkim Visokim upravnim sudom, u okviru projekta „Suradnja s nacionalnim sucima u području zaštite okoliša“, organizira radionicu na temu Aarhuške konvencije, s fokusom na pristup pravosuđu u pitanjima zaštite okoliša.

Radionica će se održati u Pragu, 4. - 6. ožujka 2019., a namijenjena je upravnim i ostalim sucima koji se u svome radu susreću s predmetima iz područja prava zaštite okoliša. Radni jezik radionica je engleski te se od polaznika očekuje dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu kako bi mogli aktivno sudjelovati.

Radionice su besplatne za sve polaznike. Organizator, za svaku radionicu, nadoknađuje putne troškove do 400 eura (uključujući i troškove taksija) uz predočenje originalnih računa te osigurava smještaj (3 noćenja). Polaznici će imati osigurana 2 ručka, 5 pauza za kavu i materijale za svaku radionicu.

Više informacija na poveznici: www.era.int/environmental_law

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima), potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: Ingrid.FloiglLoncar@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 23. siječnja 2019.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)