Pravosudna akademija

Radionica „Kako voditi sudske postupke u slučaju pozivanja na neusklađenost propisa s pravom zaštite okoliša EU-a“, Trier, 23. -25. travnja 2018.

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s Europskom komisijom, organizira radionicu pod nazivom „Kako voditi sudske postupke u slučaju pozivanja na neusklađenost propisa s pravom zaštite okoliša EU-a“.

Radionica će se održati u Trieru od 23. do 25. travnja 2018., a namijenjena je sucima i državnim odvjetnicima zainteresiranima za pravo zaštite okoliša. Radni jezik radionice je engleski.

Radionica je besplatna za sve polaznike, a organizator polaznicima nadoknađuje putne troškove u iznosu do 400,00 eura (uključujući i troškove taksija), uz predočenje originalnih računa (avionske karte, boarding karte, željezničke karte, računa za taksi i sl.) po povratku sa seminara, smještaj (najviše 3 noćenja) te osigurava 2 ručka, 5 pauza za kavu i materijale za radionicu.

Program radionice nalazi se na poveznici: www.era.int/environmental_law

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: lovro.balasa@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj: 01/371-4792 najkasnije do 02. ožujka 2018. također i da ispune on-line prijavu koja se nalazi na linku: Online Application Form 418DV88 here koju mogu isprintati i priložiti svojoj prijavi.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Veljača 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn