Pravosudna akademija

Radionica „Postupanje u sudskim postupcima u slučajevima nepoštivanja zakonodavstva EU-a o procjeni utjecaja na okoliš“, Varšava, 11. - 13. lipnja 2018.

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s Europskom komisijom, organizira radionicu pod nazivom „Postupanje u sudskim postupcima u slučajevima nepoštivanja zakonodavstva EU-a o procjeni utjecaja na okoliš“ (How to handle court proceedings invoking non-compliance with EU environmental assessment law).

Radionica će se održati u Varšavi od 11. do 13. lipnja 2018., a namijenjena je sucima i upravnim sucima zainteresiranima za pravo zaštite okoliša. Radni jezik radionice je engleski te se od polaznika očekuje dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu kako bi mogli aktivno sudjelovati u seminaru i vježbama tijekom seminara.

Radionica je besplatna za sve polaznike. Organizator nadoknađuje putne troškove do 400 eura (uključujući i troškove taksija) uz predočenje originalnih računa te osigurava smještaj (3 noćenja). Polaznici će imati osigurana 2 ručka, 5 pauza za kavu i materijale za radionicu.

Više o programu možete pronaći na poveznici www.era.int/environmental_law.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: Ingrid.FloiglLoncar@pravosudje.hr ili putem telefaksa na broj 01/371-4792 najkasnije do 17. svibnja 2018.


Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

 

Kalendar događanja

«Ožujak 2019»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn